Jdi na obsah Jdi na menu

DOROSTENCI CHTĚLI 29.1.12 UHRÁT BODY, SOUPEŘŮM STAČIT NEMOHLI

Horší kombinace se nám ani nemohla přihodit – soupeři z prvních dvou míst tabulky a ztrebic-do-120129-009.jpge základní sestavy jeden hráč zrovna přestoupil do Snipers, čtyři hráči na horách a další dva nemocní. Zápasy jsme hráli v hale ZŠ Třebíč, Horka - Domky.

 

 
PSKC Okříšky - ASK Bystřice n.P. 5:13 (3:3, 1:5, 1:5)
Branky: 3x Martin Žák, 1x David Salák a Jan Dokulil. Asistence: 2x Marek Diviš a David Salák, 1x Jan Dokulil
 
FK Slovan Jindřichův Hradec - PSKC Okříšky 9:6 (3:1, 2:2, 4:3)
Branky: 4x Martin Žák, 2x David Salák. Asistence: 2x Jan Dokulil, 1x Martin Žák, David Salák a Marek Holešinský.
 
trebic-do-120129-005.jpg V dorosteneckém věku se ještě věří na zázraky. A nemyslím to vůbec špatně, naopak. I když ze základní sestavy týmu zůstaly jen trosky a nedali jsme dohromady ani dvě kompletní pětky, kluci věřili, že mohou alespoň nějaký bodík uhrát. A právě to byl hlavní kámen úrazu. Starty do obou utkání nebyly špatné, proti Bystřici jsme dokonce dlouho trebic-do-120129-023.jpgvedli, s Hradcem to byla vyrovnaná partie, neodskočil nám o mnoho branek. Snaha se zápasy něco udělat nás hnala dopředu, což se nám vymstilo. Aby byly výsledky přijatelné, chtělo to víc rozumu. Ačkoliv taktika byla jasně dohodnutá, nechávali jsme se strhnout a zbrkle nahazovali míčky, probíjeli se proti straším a větším protihráčům. Patrné byla nesehranost našeho sešívaného týmy. S postupujícím časem nám rapidně ubývaly síly a vršilo se záporné konto. trebic-do-120129-033.jpgPerfektní výkon podal brankář Ondra patřící do kategorie starších žáků, jeho pět ještě mladších spoluhráčů (ročník 1998) i ostatní. Zápasy dopadly, jak jsme očekávali. Nevěřme na zázraky a pokud máme udržet šanci na dobré konečné umístění, spoléhejme raději na kompletní sestavu. V takovém případě bychom jistě ještě šanci měli.
 
Dojmy hráčů ze zápasů:
Martin Žák - Bystřice: Byl to vyrovnanej zápas asi první třetinu a kousek té druhé pak už jsme trebic-do-120129-030.jpgodešli fyzicky a poté hned jsme dostali nějaký góly. Pak jsme odstoupili i psychicky a modlili se, ať už je konec, vymlouvali se na rozhodčí a na různé věci. A taky jsme to prohrali proto, že si někteři hráči vyberou radši hory jak florbal Pedro je výjímka ... Hradec: Do toho zápasu jsme vstupovali s určitou touhou ten zapas vyhrát. bohužel jsme dělali spoustu chyb a oni byli sehraný. Věděli kam nabýhat a ty kombinace taky určite hodně práce na tréninku. Pak jsme se nechali zaskočit jejich důrazem ale celou dobu jsme jen dotahovali. To bylo znát na odhodlání nás všech, co dokážeme vydržet nervama a výmluvama, což si myslím že se nam dařilo. Bohužel jsme nedokázali přidat, ale jen bránit. Většina jejich hráčů hrála osobku. Škoda že nám odskočili na rozdil 7 bodů. Je to hodně a na konci to bude možná i chybět ...
 
tabulka-dor-110129.jpg
 
Sestava: Ondřej Holešinský, Martin Žák, David Salák, Marek Holešinský, Jan Dokulil, Filip Rampír, Miloš Plot, Filip Vaverka, Denys Tesařík a Marek Diviš.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář