Jdi na obsah Jdi na menu

DOROST 7.4.2012 - O VÝSLEDCÍCH ROZHODL FOTBAL

Městská sportovní hala Třešť - sobota 7.4.2012

 
PSKC Okříšky – Slavoj Třešť 13:6 (3:1, 7:3, 3:2)
Branky: 4x Jan Dokulil, 3x David Salák, 2x Patrik Barák, 1x Martin Žák, Filip Rampír a Milan Picmaus, 1x vlastní. Asistence: 3x Jan Dokulil, 2x Milan Picmaus, 1x David Salák, Patrik Barák, Martin Žák, Filip Rampír a Jakub Boudný.

 
Slavoj šel do zápasu s chutí a zjevně chtěl zopakovat předchozí utkání hrané v Bystřici. Tam jsme trest-120407-dob.jpgměli co dělat vyhrát nejtěsnějším výsledkem. I tentokrát se do nás soupeř zakousl, byl rychlejší, pohotovější a zaslouženě se ujal vedení. Naštěstí jsme brzy vyrovnali. První branka nás vždy povzbudí, hra se začala dařit, naopak soupeř ze svého nasazení pomalu ubíral. Další dvě branky v první třetině jej zcela zlomily. Na začátku druhé třetiny ovládal hřiště náš tým a náskok se rychle zvětšoval až na 7:1. Dobrá nálada na lavičce má ale své meze. Že na ni nepatří různé legráckytrest-120407-doc.jpg, vtípky apod. jsme se mohli rychle přesvědčit. To vše nás ukolébalo už v polovině utkání. Nesoustředěnost, roztěkanost a bohorovný přístup k zápasu se nám málem nevyplatil. Spousta chyb a z nich pramenících šest (!!!) vyloučení změnilo obraz hry a Třešť začala dotahovat. Nezodpovědný přístup hráčů znamenal pět branek v naší síti. Time a důkldná promluva k hráčům pomohly, ale i tak se k pohlednému florbalu nepodařilo vrátit, jen jsme přidali několik branek.

PSKC Okříšky – FK Slovan Jindřichův Hradec 4:13 (3:6, 1:4, 0:3)
trest-120407-doa.jpgBranky: 2x Milan Picmaus, 1x Patrik Barák a Filip Rampír. Asistence: 1x Jan Dokulil

 
O osudu druhého utkání předem rozhodl fotbal. Jestliže jsme na první utkání byli kromě Petra Moláka a Miloše Plota kompletní, tak druhý zápas museli s jediným dorostencem a ještě ve sníženém počtu odehrát starší žáci. Jak to může dopadnout proti druhému týmutrest-120407-dod.jpg tabulky složenému ze samých dorostenců (jeden starší žák), bylo zcela jasné. Na fotbal totiž po prvním zápase odjeli Martin Žák, David Salák a Marek Diviš. Ani tam ale moc nepomohli – fotbalové utkání také prohráli. K florbalu s Hradcem není ani co psát – stačí se podívat na průběh třetin. Ukazuje totiž rozložení sil. Do vedení jsme jako první šli my. Dokud jsme soupeřovým dvěma pětkám stačili, byla první třetina trest-120407-doe.jpgvyrovnaná, ale stále méně častěji jsme stačili dobíhat až k soupeřově brance. I přesto jsme všechny tři třetiny prohráli shodně tříbrankovým rozdílem. Nebyly síly branku vstřelit, tak jsme se snažili alespoň jich moc nedostat. A to se podařilo. Určitě byl náš výkon lepší než v prvním utkání.

snap_2012.04.09-12.00.42_001.png

Sestava: Martin Vaverka, Martin Valík, Filip Rampír, Jakub Boudný, Jan Suchna, Jan Dokulil, Marek Holešinský, Milan Picmaus a Patrik Barák (v prvním utkání navíc David Salák, Martin Žák a Marek Diviš).
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář