Jdi na obsah Jdi na menu

DOBRÉ VÝKONY JUNIORŮ A ELÉVŮ 16.1.2022

-004.jpg2. LIGA JUNIORŮ – TŘEBÍC, HORKA DOMKY

TJ Sokol H.Brod Erupting Dragons  -  PSKC Okříšky  3:0  (1:0, 0:0, 2:0)

S TJ Sokol H. Brod E.D. jsme se utkali koncem listopadu a naše sestava byla v plné síle ještě s hráči ročníku 2002. Přesto jsme utržili vysokou porážku 1:8. Soupiska na současný zápas vznikala velice těžce. Výjimky 2002 již hrát nemohou, další hráči jsou na horách a tři od ledna hostují v prvoligových týmech jinde. Naštěstí mělo zrovna čas pár bývalých hráčů, nebo kluků, co si zahrají jen výjimečně. Díky tomu se jedenáctka dala dohromady. A výkon to nebyl vůbec špatný. Hlavně v prvních dvou třetinách jsme dokázali se soupeřem držet krok. Ve třetí části se již projevila jeho větší sehranost a zkušenost. Výkon v zápase a výsledný pouze tříbrankový rozdíl nás velice potěšil. 

-006.jpgPSKC Okříšky  -  Snipers Třebíč  1:5  (0:1, 1:1, 0:3)
Branka/asistence:  Zbyněk Doležal/Matěj Brabec

I druhý zápas můžeme porovnat. Se Snipers jsme minule prohráli 5:9. Dnes situace totožná jako u H. Brodu, Snipers stálá sestava s hráči majícími zkušenost z Národní ligy, náš tým z části improvizovaný. Brankový rozdíl ale stejný, sehranost jsme nahrazovali snahou o max. nasazení. Právě větší sehranost soupeře rozhodla. Na naší straně chyběla hlavně větší pohotovost nahrávky vyplývající ze složení týmu. Delší vedení míčku stačil soupeř obsazovat a bylo těžké něčím v útoku překvapit. Přesto opět ve dvou třetinách dobrý výkon, i když už ne natolik, jako proti Brodu. Bohužel hned v první minutě třetí části jsme zbytečně inkasovali. Přesto jsme si vypracovali několik šanci, jenže nedáš – dostaneš. Škoda závěru utkání, v něm již chyběly síly i koncentrace. Nutno však dodat, že důvodem brankového rozdílu byla i neporovnatelná úspěšnost střelby Snipers s marností v proměňování našich šancí. 

Sestava: Caha Filip, Brabec Matěj, Hájek Lukáš, Leixner Martin, Uher Tomáš, Koukal Jan, Novotný Michal, Adam Vojtěch, Doležal Zbyněk, Uher Jiří, Dosedla Ondřej

Fotoalbum ze zápasu se Snipers Třebíč ZDE.

LIGA VYSOČINY ELÉVŮ - OKŘÍŠKY

dsc_0002.jpg

Se všemi dnešními soupeři již naše týmy hrály nedávno. A zaslouží si velkou pochvalu za pokrok, jakého od té doby dosáhly. Tým PSKC Okříšky posledně s Novým Městem prohrál celkem výrazně 1:4, tentokrát již dokázal remizovat, jihlavské ježky dnes porazil s větší převahou výrazněji a proti lvíčatům zopakoval remízu. Přitom jsme nebyli kompletní jako minule. Díky omluvám byl druhý tým až na jednoho hráče sestavený z kluků přípravky. Přesto jejich zápasy proti mnohem starším soupeřům neskončily hůře než minule. Jejich start ve vyšší kategorii je dobrou průpravou, hlavně po stránce tréninku většího nasazení a kondice. V kombinacích se ještě nemohou elévům vyrovnat, ale po stránce rychlosti a dravosti již pozadu příliš nejsou.

ashampoo_snap_2022.01.16_16h57m25s_002_.png

SESTAVY:

PSKC Okříšky: Ludmila Kryštof, Fila Jan, Chadim Patrik, Nováček Petr, Novák Štěpán, Navrátil Adam, Svoboda Patrik

PSKC Okříšky-Rudíkov: Bacher Marek, Bacher Rostislav, Doležal Lukáš, Jewell Samuel, Papoušek Martin, Beránek Štěpán, Hnízdil Jonáš, Man Jiří

Fotoalbum z turnaje ZDE.

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář