Jdi na obsah Jdi na menu

ČTYŘI KATEGORIE O VÍKENDU 6. A 7. DUBNA 2019

 SOBOTA 6. BŘEZNA 2019


LIGA VYSOČINY PŘÍPRAVEK – hala TŘEBÍČ, ZŠ Václavské nám.
PSKC Okříšky  -  TJ Centropen Dačice  4:1                   PSKC Okříšky školička  -  SK Juvenis Přibyslav  0:7
PSKC Okříšky  -  Snipers Třebíč  4:2                             PSKC Okříšky školička  -  Snipers Třebíč modří 2:5
PSKC Okříšky  -  SK Juvenis Přibyslav  6:1                   PSKC Okříšky školička  -  TJ Centropen Dačice  0:5
PSKC Okříšky  -  FBC Orel N. Město na Mor. 3:4          PSKC Okříšky školička  -  Orel Kněžice  1:6
PSKC Okříšky  -  Snipers Třebíč modří 2:0
 trebic-p-190406-007.jpg
Díky ochotě pořadatelů jsme mohli do turnaje opět vyslat dva týmy, kromě tradičního i minipřípravku. Celkem čtrnáct hráčů v sobotu odehrálo pěkná utkání, škoda že se díky nemocem nemohli zúčastnit úplně všichni. Starší z pěti utkání čtyři vyhráli, což je velký úspěch. Vždyť i prohra byla velice těsná po vyrovnaném výkonu. Minipřípravka na starší týmy výsledkově nestačila, teprve se rozkoukává. Tentokrát nechyběly ani slzičky, na prostředí závodů a soutěží si teprve zvykáme a výkony půjdou rychle nahoru. Z Třebíče jsme domů odjížděli spokojeni.
FOTOALBUM ZE ZÁPASŮ ZDE.
 
NEDĚLE 7. BŘEZNA 2019
 
REGIONÁLNÍ LIGA MUŽŮ – hala TŘEBOŇ, Lázeňská 1005
PSKC Okříšky  -  FK Santos-Jiskra Třeboň   7:2  (2:0, 5:2, 0:0)
Branky/asistence: Jan Dokulil 1/2, Jan Račák 2/0, Luboš Kuchyňa 1/1, Marek Zezula 1/0, Milan Picmaus 1/0, Vojtěch Novotný 1/0,  Denis Tesařík 0/1, Tomáš Kotačka 0/1
Do prvního zápasu jsme nastoupili jako favorité a ztráta bodů by pro nás byla ostudou. Zápas se odehrál v poklidném tempu, postupně jsme navyšovali náskok a výsledek si ve třetí třetině už jen bezpečně hlídali. Třeboň hrozila zejména z rychlých brejků, které ovšem buď nedokázali zakončit, nebo končily na našem gólmanovi.
 
PSKC Okříšky  -  FBŠ Jihlava   4:7  (1:2, 2:3, 1:2)
 Branky/asistence: Tomáš Kotačka 2/0, Marek Zezula 1/1, Denis Tesařík 0/2, Vojtěch Novotný 1/0, Jan Dokulil 0/1
Druhý zápas byl podstatně náročnější. Jihlavská rozvaha v podobě zkušených můžu a dravost v podobě rychlých juniorů byla znát a většinu zápasu jsme tahali za kratší konec. Zápas se odehrál ve vyšším tempu, ale jeden odehraný zápas v našich nohách, zranění v průběhu zápasu, absence některých klíčových hráčů a fakt, že Jihlava hrála teprve první zápas, udělaly své a ke konci jsme fyzicky již nestíhali. Naděje svitla v druhé třetině, kdy jsme dvěma slepenými góly během jednoho střídání zvládli stáhnout náskok na jediný gól. Ale to, že jsme se dostali do laufu nám spíše uškodilo, protože další hrubá a zbytečná chyba v obraně napomohla Jihlavě náskok opět navýšit. Většinu gólů jsme dostali po chybách v obraně, kdy jsme nezvládli obsazovat hráče, kteří zúročili své zkušenosti a z nebezpečného prostoru se nemýlili. Poslední zápas nám tedy nevyšel, ale zápas jsme hráli na maximum a užili jsme si ho.
 
2. LIGA DOROSTENCŮ – hala TŘEBÍČ, ZŠ Václavské nám.

teb-db-190407-13.jpgPSKC Okříšky  -  FBŠ Jihlava   8:6  (1:4, 5:1, 2:1)
Branky/asistence: Petr Pojer 3/2, Martin Leixner 2/0, Martin Noháček 1/1, Patrik Abaffy 1/1, Vojtěch Adam 1/1, Jiří Uher 0/2

Nevíme čím to, ale začátky našich zápasů bývají hodně ospalé. Zatímco soupeři nastupují ve vysokém tempu, my se jen rozhlížíme. Snad malá sehranost, jak netrénujeme společně a do zápasu se vždy musíme nejprve dostat, možná nesoustředěnost. FBŠ nám v první třetině dávala zabrat, přehrávala nás v rychlosti i kombinaci. Teprve ve druhé části jsme dokázali přidat a využít menší zkušenosti mladších hráčů soupeře v obranné hře. Pět minut si FBŠ držela dvoubrankový náskok, ale zbytek třetiny již patřil nám, minutu před koncem jsme dokonce šli do vedení. Podobný ráz měla i třetí část, ve které jsme potvrzovali svoji mírnou převahu i brankový náskok.
 

teb-db-190407-19.jpgPSKC Okříšky  -  SK Jihlava   5:5 
(0:3, 1:2, 1:3)
Branky/asistence: Jiří Uher 1/1, Martin Noháček 1/1, Patrik Abaffy 1/0, Petr Pojer 1/0, Zbyněk Doležal 1/0, Matěj Brabec 0/1, Vojtěch Adam 0/1
Utkání mělo podobný průběh jako předchozí zápas. Zaspali jsme začátek a zápas zachraňovali až ve druhé, a hlavně třetí třetině. V té jsme již měli převahu a kdyby byl zápas o něco delší, možná by se povedlo i vyhrát. Ale remíza je pro nás úspěchem, neboť SK Jihlava je kvalitní a silnější tým. Přesto, že zápas již neměl vliv na výsledek ligové soutěže, byl rušný s velkým nasazením a kluci si jej užili. Navzájem se mezi sebou většinou znají, proto když se nehrálo, komunikace nevázla, ale po hvizdu rozhodčího si nic navzájem nedarovali. Proto i divácky pěkné utkání. Pro nás nejcennější zkušenost z obou vystoupení, že lze vyhrát i když se zpočátku nedaří, jen to chce vůli a držet partu.
 
FOTOALBUM ZE ZÁPASŮ ZDE. 
 
LIGA VYSOČINY STARŠÍCH ŽÁKŮ – hala TELČ, ZŠ Hradecká
 

image-1.png

První zápas proti Snipers bílí jsme i přes převahu na hřišti, jak ve střelbě, tak v nasazení, prohráli. Tři góly při špatně rozebraném brejku soupeře a důraz Snipers při dorážkách střel z dálky, a navíc gól při hře bez brankáře znamenal naši prohru 6:2. Druhý zápas proti Přibyslavi už bylo jiný. Výšková převaha soupeře nestačila na naše nadšení. Na rozdíl od prvního zápasu jsme dokázali využít šance na vstřelení gólu. Soupeř snížil až na závěru na 1:5 a vzal tak Vojtovi nulu, kterou tak chtěl. Třetí zápas byl zajímavý tím, že vyhrát mohly oba týmy. My byli ti šťastnější a utkání dopadlo 5:4 v náš prospěch. Poslední zápas, který pro nás mohl znamenat prvenství v celém turnaji jsme dlouho ovládali, ale koncovka druhého poločasu se nepovedla. Telč ze dvou dobrých střel vyrovnala a na smolný gól na 3:2 už jsme ani při power-play nedokázali reagovat. A to nás ještě zachránila soupeřem trefená tyč v závěru.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář