Jdi na obsah Jdi na menu

BRNO OPEN GAME 2023

Na Brno jezdíme rádi z řady důvodů. Léto už je v plném proudu a florbal tak lze střídat například s koupáním. Vždy je prostor pro další zábavný program. Potkáváme se s řadou známých. Vyhovuje nám samostatné ubytování ve skautských podmínkách. Brno od nás není daleko, takže i náklady jsou nižší. To vše je spojeno s dobrou náladou a stejně tomu tak bylo i letos.
 
open-game-brno-2023-77-vert.jpgF L O R B A L
 
Všechny naše kategorie, tj. juniorka, mladší žáci i elévové měli stejný systém turnaje. Nejprve čtyři zápasy v rámci pětičlenné základní skupiny, poté vyřazovací play-off.
 
JUNIOŘI:
PSKC Okříšky – ACEMA Sparta Praha 1:8
PSKC Okříšky – TJ Sokol Letovice 4:2
PSKC Okříšky – FbC Panthers Pohořelice 2:5
PSKC Okříšky –  Nemáme dost! (Gullivers) 3:3
Play-off
1/32 finále PSKC Okříšky –  PSN Tatran Střešovice 4:3 (N)
1/16 finále PSKC Okříšky –  Panthers Praha 5:4 (N)
 
Tým tvořený převážně z dorostenců, pouze se dvěma juniory, vzal turnaj vážně. Jediné zaváhání jej potkalo proti Pohořelicím, v podivném zápase se 14 vyloučeními, kde se příliš nehrálo, ale úřadovali rozhodčí! Stále se zlepšující výkon byl znát v posledním zápas skupiny proti gulliverské partě Nemáme dost i v play-off s nájezdovými koncovkami. Konečné umístění: v základní skupině 4. místo z pěti a po play-off skupina na 17. - 32. místě ze 40 týmů.
 
Sestava: Čiháček Daniel, Jeřábek Marek, Pacholík Michal, Chadim Tomáš, Navrkal Tomáš, Ludmila Štěpán, Hájek Lukáš, Korba Šimon, Uheropen-game-brno-2023-6-vert.jpg Tomáš, Broulik Lukáš, Spilka Lukáš, vedoucí týmu Radek Korba
 
MLADŠÍ ŽÁCI:
PSKC Okříšky –  FbC Skuteč 1:12
PSKC Okříšky –  Tatran Střešovice Black 4:9
PSKC Okříšky –  BLACK ANGELS 2011 0:5
PSKC Okříšky –  Sokol Brno I EMKOCase Gullivers White 0:11
Play-off
1/32 finále PSKC Okříšky –  FBC Liberec 3:10
 
Pro letošní turnaj jsme se domluvili vytvořit společný tým s SK JeMoBu. Jejich pět hráčů doplnilo naši čtveřici a kdy to šlo, pomáhali ještě elévové. Kluci se rychle dali dohromady a do zápasů šli vždy v maximálním nasazení. Byla však znát pochopitelná nesehranost, ze které těžili ostatní soupeři. Však byli všichni zvučných jmen a bylo skvělé si proti vyspělejším družstvům zahrát. Brali jsme prohry statečně, zážitky je převyšovaly. Ve skupině jsme skončili poslední pátí a po play-off na 61. místě z 65 týmů.
 
open-game-brno-2023-163-vert.jpgSestava: Nesiba Nicolas, Kremláček Tomáš, Chatrný Tomáš, Chadim Patrik, Tejral Jakub, Jenerál David, Ševčík David, Herynek Dominik, Nováček Petr, Zeman Adam (ojel domů dřív) a pomáhali elévové, vedoucí týmu Eva Kremláčková a Josef Kula
 
ELÉVOVÉ
PSKC Okříšky –  Prague Tigers Orange 2:4
PSKC Okříšky –  TROOPERS Green 13:0
PSKC Okříšky –  PANTHERS OTROKOVICE 1:5
PSKC Okříšky –  Tatran Střešovice-Akad. Řepy 7:1
Play-off
1/16 finále PSKC Okříšky –  Tatran Střešovice 4:3 (N)
1/8 finále PSKC Okříšky –  BLACK ANGELS 2012 1:5
 
Ani tentokrát jsme se nevyhnuli pomalejšímu startu. Vždy nám chvíli trvá, než se rozkoukáme. Vyrovnaný zápas s Tigers jsme tak prohráli. Pak si už tým vedl dobře i když Otrokovičtí byli nad naše síly. Nejlepší vystoupení přišla v ply-off. Proti Tatranu jsme odvedli vynikající výkon a vedení ztratili až v samém závěru. Vítězná nájezdová loterie byla zaslouženou odměnou. Až do 25. minuty se dobře vyvíjelo i osmifinále proti Black Angels 2012, kteří později hráli semifinále a byli třetí. Vedli jsme 1:0, ale vyrovnání nás připravilo o zbytek sil. Poslední čtvrthodina byla v režii soupeře. Obrovská zkušenost z turnaje se všem vyplatí. Turnaj byl školou v rychlosti, nasazení a pohotovosti. V základní skupině 3. místo z pěti týmů, po play-off umístění na 9. - 16. místě ze 40 týmů.

open-game-brno-2023-270-vert.jpg

Sestava: Zahajský Josef, Jewell Samuel, Beránek Jiří, Ludmila Kryštof, Man Jiří, Navrátil Adam, Fila Jan Žampa Ondřej, Brabenec Bruno, Rymeš Štěpán, Kremláček Tomáš, vedoucí týmu Vladimír Ludmila, Tomáš Navrátil a Jiří Beránek
 
Z Á B A V A
 
Ve čtvrtek a v pátek na zábavu příliš času nebylo. Každý den naše týmy hrály šest zápasů a my se snažili být všichni na všech i když to pokaždé nevycházelo. Roztroušené haly a mezi nimi mnoho přejezdů nám dávalo zabrat. Na večeři jsme do restaurace Tip vždy dorazili unavení a hladoví. Na talířích moc jídla nikdy nezbylo. První noc bylo usínání dlouhé, nikomu se nechtělo, v dalších naopak. V sobotu a neděli zbylo o něco víc času. A tak hurá do centra, kde jsme navštívili Laser Labyrinth - první laserové bludiště v ČR a vyzkoušeli virtuální realitu v krátkých filmech. Po zápasech s opékali špekáčky a večer opět hurá do centra na Svoboďák. Bylo zde pěkně živo, nejen v KFC, takže jsme se na srub vrátili až po půlnoci. V neděli ráno nás čekalo balení. Každý byl rád, že jej má za sebou, protože se těšil na brněnskou Riviéru. Závěrečné koupání bylo skvělou tečkou za naším pobytem na Open Game.
Fotoalbum z turnaje ZDE.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář