Jdi na obsah Jdi na menu

12.-13.1.13 - JUNIOŘI, MLADŠÍ ŽÁCI, MUŽI B

SOBOTA 12. LEDNA 2013
 
2. LIGA JUNIORŮ, DIVIZE III – HALA SK JIHLAVA
 
Florbal Primátor Náchod  –  PSKC Okříšky   8:6     Pro zvětšení klikněte do středu obrázků!
 
Všem nám bylo dlouho dopředu jasné, že toto utkání je klíčové pro budoucí umístění v tabulce. Vyhrát jsme je potřebovali, Náchod spolu s námi sdílí poslední příčky a mohli jsm

file/265/jihl.ju-130112gg.gif

e se posunout výš. Proto bylo nepochopitelné, že druhá třetina znamenala výpadek, který se již nedal v závěru zápasu napravit. Nadílka šesti gólů byla trestem za laxnost a výkon bez nasazení. Co naplat, že jinak jsme byli vyrovnaným a ve třetí třetině dokonce lepším týmem.
 
PSKC Okříšky  –  FBŠ Jihlava   12:5  
 
Po prvním zápase tým vstal z mrtvých. Nezlomila jej ani první branka v jeho síti a postupně přejímal iniciativu. Především obětavostí a bojovností o každý míček jsme měli navrch. Zkušený tým v dané chvíli z první příčky tabulky si s námi nevěděl rady. Kluci jej včas napadali, takže nemohl příliš uplatnit kombinační hru, Jarda v brance byl jistotou. Zvlášť musím ocenit výkon dvou nejmladších dorostenců Filipa a Petra, kteří předvedli perfektní souhru. Naše převaha vygradovala ve třetí třetině, kdy si na střídání ponechal jihlavský trenér na střídačce pouze dva hráče. Brankvý rozdíl se dařilo zvyšovat. Je to někdy k nepochopení ja vyhodnotit zápasy hrané v jeden den z tak tabulkově rozdílnými soupeři. Nakonec jsme tři chtěné body získali, ale zcela jinak, než se čekalo.
 
treb.130112a.jpg

snap_2013.01.13-00.52.45_002.png

LIGA VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ – HALA TŘEBÍČ, DOMKY
 
trebic-mz-130112-0009.jpgTentokrát jsme na turnaj Ligy Vysočiny vyrazili v oslabené sestavě. Nemoci, fotbalový turnaj, pár hráčů ještě nemá vyřízenou registraci. Konečné čtvrté místo z tohto pohledu není vůbec špatné, i když obvykle bývají výsledky lepší. Hráči se žádným ze soupeřů nijak výrazně nepropadli a všem byli důstojným protivníkem. Dobrou kombinační hru jsme ale předvedli jen několikrát, spíše družstvo spoléhalo na individuální výkon a bojovnost jednotlivců. To se však podařilo a všichni zaslouží pochvalu. Příště snad budeme kompletní a předvedeme ještě lepší hru. Konečné čtvrté místo je pro nás úspěchem.
 
snap_2013.01.12-23.37.47_001.png
 
Sestava: Ondřej Nováček, Pavel Kourek, Pavel Ferda, Natálka Vrzalová, Ondřej Dvořák a David Kučera.
NEDĚLE 13. LEDNA 2012
LIGA VYSOČINY MUŽŮ – HALA TŘEŠŤ
 
ASK Bystřice n.P. – PSKC Okříšky-Kněžice B   7:6
 
Obě dnešní  utkání měla jednoznačný průběh, kdyby... Dvě a čtvrt třetiny jsme ASK Bystřici téměř nic nedovolili. trest-mb-130113-0009.jpgPostupně si tým vypracoval čtyřgólový náskok, který s přehledem hlídal. Jenže hráči zapomněli, že se florbal hraje na třetiny a ne na poločasy. Ani třetí branka v naší síti nevypadala na nějaký velký obrat, do konce zbávalo sedm osm minut a náskok jsme si měli pohlídat. Bohužel opak byl pravdou. Bystřičtí ožili a my si toho nevšimli - místo taktického přerušení hry tyme outem a podržení míčku jsme zakládali zbrkle útoky. Zákonité ztráty míčku a pár střel z dálky stačilo slibný náskok zlikvidovat. V poslední vteřině se ještě Honzovi Kourkovi naskytla šance vyrovnat střelou do odkryté brány, ale minul nad.
 
trest-mb-130113-0021.jpgPSKC Okříšky-Kněžice B – FBŠ Sabots Jihlava B   1:9
 
Také jdnoznačný průběh, ale v obráceném gardu. Sabots nás přehrávali ve všem, do kloudné akce jsme se nedostali. První střelu na soupeřovu branku z dálky jsme vystřelili až ve druhé polovině první třetiny. Rozdíl byl markantní jak v rychlosti, tak v přesnosti přihrávek. Možná svoji roli sehrála u hráčů psychika nabouraná prvním zápasem, prostě jsme se nedokázali koncentrovat a oproti jihlavské kombinační hře hráli poněkud zmatený hurá florbal.

snap_2013.01.13-20.50.57_002.png

Fotoalbum z víkendového dění ZDE!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář